Τετάρτη, 29η Μαίου 2024  1:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:57

Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου: Συνεδρίαση λογοδοσίας (Παρ 17/5/2024 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου η 9η/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ειδική) με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 2ο δίμηνο 2024».

Τα θέματα που τέθηκαν από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων είναι τα εξής:

  1. «Λειτουργία Δημοτικών Κοινοτήτων. Συνεδρίαση Συμβουλίων και η πορεία των αποφάσεών τους – προτάσεων μέχρι την υλοποίησή τους. Σκοπεύει η Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει τα νόμιμα;» (Πριόνας Αντώνιος, Δημοτικός Σύμβουλος)
  2. «Ποιο είναι το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Θέρμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και πώς αυτό εφαρμόζεται» (Ζιόβα Δέσποινα, Δημοτική Σύμβουλος)
  3. «Επείγοντα θέματα Δημοτικής Κοινότητας Μυρτιάς (νεκροταφείο, παραλιακή ζώνη και κοινοτικοί δρόμοι)» (Θανασόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μυρτιάς)

* Για τα θέματα αυτά δεν θα απαιτηθεί κλήρωση προκειμένου να ενταχθούν στην ημερήσια
διάταξη, δεδομένου ότι δεν είναι περισσότερα από δέκα (10) τα προτεινόμενα από Δημοτικούς Συμβούλους ούτε περισσότερα από δύο (2) τα προτεινόμενα από Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 225 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 19:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.