Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 12:19

Με συνταγή… Τραπεζούντας στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον σχηματισμό που παρατάχθηκε στα εκτός έδρας ματς κόντρα σε Τραμπζονσπόρ και Αστέρα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Αρκετά είναι τα διλήμματα του Νίκου Κωστένογλου ενόψει του εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σκέφτεται να επαναφέρει τον σχηματισμό σε 3-5-2, όπως και στα παιχνίδια με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης. Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς σε μια δύσκολη έδρα, ο σχηματισμός αυτός έχει πάρει προβάδισμα, αφού λειτούργησε άψογα στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια.

Όσο για τα πρόσωπα, ο Κωστένογλου αναμένεται να πάρει οριστικές αποφάσεις μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, αφού υπάρχει προβληματισμός για την επίθεση και τη μεσαία γραμμή.

Στην γραμμή κρούσης το δίλημμα αφορά τον παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια, με τον Χρήστο Αλμπάνη να έχει πάρει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γιώργου Γιακουμάκη, αφού όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον –τραυματία στο αυριανό ματς- Νέλσον Ολιβέιρα, τα πήγε πολύ καλά. Από την άλλη, η παρουσία του Γιακουμάκη ως κλασικού φορ αφήνει περισσότερους χώρους στον Λιβάγια.

Όσο για τη μεσαία γραμμή, ο Γαλανόπουλος έχει προβάδισμα λόγω της καλής του εμφάνισης στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς, όμως θέση διεκδικεί και ο Κρίστισιτς, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Λαμία.

Από κει και πέρα, ο Τσιγκρίνσκι αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, με τους Βράνιες και Μπακάκη να συμπληρώνουν την τριάδα της άμυνας.

Στην βασική 11άδα θα επιστρέψει και ο Παουλίνιο, με τον Λόπες στα δεξιά, καθώς και ο Μάνταλος, ενώ ο Σιμόες θα κρατήσει τη μία θέση στα αμυντικά χαφ.

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1119 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.