Τρίτη, 14η Μαίου 2024  6:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 16:58

Η «Ηλιαχτίδα» στο Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας στα Αμπάρια Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων με χαρά υποδέχτηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ Α.μεΑ «Ηλιαχτίδα» και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους στο Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας. Οι ωφελούμενοι μέσα από την πληροφόρηση που τους έγινε γύρω από την μακέτα με τα φυσικογεωγραφικά χαρακτηριστικά της λίμνης και την περιήγηση τους στον εκθεσιακό χώρο ενημερώθηκαν για την περιβαλλοντική αξία της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας αλλά και την ανάγκη προστασίας της.

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας για την διοργάνωση της ενημερωτικής επίσκεψης στο Κεπετρι και προσβλέπει στη πραγματοποίηση περισσότερων ενημερωτικών επισκέψεων των στελεχών του Φορέα στο Κέντρο της Ηλιαχτίδας καθώς και εκπαιδευτικών δράσεων στις προστατευόμενες περιοχές του Νομού.

panaitolionews.gr

Διαβάστηκε 1043 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.