Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 21:57

Παναιτωλικός: Με θετικό πρόσημο το φιλικό με την ΑΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πρώτα φιλικά είναι για συμπεράσματα των προπονητών, αλλά στο σημερινό του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ σίγουρα η εικόνα του Παναιτωλικού ήταν θετική και για όσους το παρακολούθησαν. Παρά το γεγονός ότι ο Θεσσαλοί έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και είχαν δώσει και δύο φιλικά, τα «καναρίνια» ήταν εκείνα που εμφανίστηκαν συνολικά καλύτερα στο γήπεδο και έπρεπε να κερδίσουν.

Το τελικό 0-0 οφείλεται κυρίως στην αστοχία που υπήρχε ακόμα και σε κραυγαλέες ευκαιρίες όπως του Μοράρ στο 63’, που σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω από την εστία. Ή λίγο αργότερα στην κεφαλιά του Ρομάν που έδιωξαν πάνω στη γραμμή ή και στο φάουλ του Ταχάρ που ο Καββαδίας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στο κενό τέρμα.

Αλλά όχι μόνο αυτές. Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός άφησε αισιόδοξα μηνύματα και αν συνεχίσει έτσι, θα δούμε και καλύτερα πράγματα όσο περνάει ο καιρός.

Ο Λουίς Κάστρο παρέταξε στο γήπεδο ενδεκάδα με μόλις τρία νέα πρόσωπα (Γιοβάνοβιτς – Ντάλσιο και τον νεαρό Φυτόπουλο), με τον Γιαννακόπουλο στην εστία, τους Μπελεβώνη δεξιά, Λιάβα αριστερά και κεντρικούς αμυντικούς τον Μαλή και τον Γιοβάνοβιτς. Στο κέντρο έπαιξαν Λουσέρο – Φυτόπουλος – Ντάλσιο, στα πλάγια ο Ντίας με τον Ντουάρτε και προωθημένος ο Μπαΐροβιτς.

Στο β’ ο Κνετ υπερασπίστηκε την εστία, ο Τσιγγάρας δεξιά με τον Λιάβα αριστερά, Μαλής και Μπακαδήμας ήταν οι στόπερ. Στο κέντρο Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο, ο Καββαδίας με τον Ρομάν στα άκρα και φορ ο Μοράρ. Γιοβάνοβιτς (35’) και Μοράρ (72’) αντικαταστάθηκαν λόγω ενοχλήσεων.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Στο β’ οι: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.