Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 18:38

Lake Party Trichonida 2019: 9ος χρόνος για το μεγάλο event του καλοκαιριού - φέτος στις 22-23 Αυγούστου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

το Lake Party καταφθάνει και φέτος για ένατη συνεχόμενη χρονιά την Πέμπτη 22 και την Παρασκυεή 23 Αυγούστου, συνεχίζοντας δυναμικά με μεγαλύτερο ρυθμό και ένταση δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα.

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής θ’ ανέβουν και φέτος στη σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 (μουσικό συγκρότημα – έκπληξη) και την Παρασκευή 23 Αυγούστου (διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια), τα οποία θ’ ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν οι διοργανωτές.

Θ’ ανακοινωθούν πρόγραμμα, καλλιτέχνες, εισιτήρια και άλλες απαραίτητες πληροφορίες του φετινού διημέρου.

«Το Lake Party Τριχωνίδα υπόσχεται αμείωτο κέφι δίπλα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος, στην λίμνη Τριχωνίδα. Με σύνθημα την αγάπη για lake – sports, lake – volley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του από τις 12:00 μ.μ. και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες πλάι στα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής«… λένε σε ανάρτησή τους στο facebook του Lake Party οι διοργανωτές.

site: https://lakeparty.gr/  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 970 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.