Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:44

Μοιράσου τη φωνή σου με την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) προσκαλεί το κοινό να συμβάλλει στη διαμόρφωση του μελλοντικού επιστημονικού της προγράμματος μέσω μιας διαδικτυακής έρευνας για τα σημαντικά επιστημονικά ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν τις μελλοντικές διαστημικές της αποστολές.

Η παγκόσμια διαβούλευση είναι ανοιχτή σε όλους άνω των 16 ετών και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για να ολοκληρωθεί.

Είναι η πρώτη φορά που η ESA προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στη διαδικασία  σημειώνοντας πως «είναι ευκαιρία να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να είσαι μέρος της διαμόρφωσης της μελλοντικής διαστημικής έρευνας».

Η έρευνα λήγει τέλος Ιουνίου 2019 ″Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την ευκαιρία και σας καλούμε να συμμετάσχετε» αναφέρει η ESA.

(*Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να συμπεριληφθούν σε μηνιαία κλήρωση για δωροεπιταγή 100 ευρώ – ως «ευχαριστώ» για το χρόνο τους»).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Πάρτε μέρος στην έρευνα εδώ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.