Τρίτη, 14η Μαίου 2024  12:05 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 23:43

Παναιτωλικός-Α.Ο.Κέρκυρα (4-0). Τι δήλωσαν οι προπονητές (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ματζουράκης: Το είχαμε σχεδιάσει!

unnamed-1

Αφού απένειμε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του, ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Ματζουράκης τόνισε πως η ομάδα του είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και είχε σχεδιάσει το ματς. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το ωραίο τους παιχνίδι. Ώρες – ώρες τους χαίρομαι και στην προπόνηση, τους χαίρομαι και στο παιχνίδι και μπράβο τους. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολύ ενέργεια και το είχαμε σχεδιάσει βλέποντας τις στατιστικές της Κέρκυρας που έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και αυτό προσπαθήσαμε. Μετά έπεσε ο ρυθμός και είχε πολύ ζέστη. Στο δεύτερο ημίχρονο στηρίξαμε την εικόνα μας και οι παίκτες μου συνέχισαν την παράστασή τους.

Όλες οι φάσεις που γίνανε ήταν καθαρές. Είχαμε εννιά τελικές που μπορούσαν να μπουν γκολ. Πρέπει να σας πω όμως ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι διότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με πολύ καλές στατιστικές. Είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ η ομάδα που με τις λιγότερες διεισδύσεις. Δε δέχεται».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να περιμένουμε τον Παναιτωλικό να κάνει παιχνίδια κατοχής και εκτός έδρας με ομάδες ανάλογης δυναμικότητας της Κέρκυρας ο κ. Ματζουράκης σχολίασε:

«Ξέρετε, όταν κερδίζεις τέσσερα – μηδέν λύνεται η γλώσσα σου. Καλύτερα μη με προκαλείτε… Αφήστε το έτσι!».

Π.Κ.

Μ. Γρηγορίου: Η χειρότερη Κέρκυρα επί των ημερών μου

unnamed

Ως τη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του όσο αυτός είναι στον πάγκο της τώρα και πιο παλιά χαρακτήρισε τη σημερινή της Κέρκυρας ο προπονητής της Μιχάλης Γρηγορίου που στο τέλος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Αναλυτικά:

« Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή έχοντας αρκετά προβλήματα και κατά τη διάρκεια της διακοπής με αρκετές απώλειες και κάποια παιδιά που παίξανε χωρίς να είναι έτοιμα. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί πολύ απλά η ομάδα μας δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο πολύ γρήγορα γκολ και βέβαια αυτό το οποίο έχουμε να κάνουμε εμείς γιατί οι νίκες είναι εύκολες και οι ήττες θέλουν διαχείριση, είναι να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε σήμερα γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή. Αρχής γενομένης από αύριο, πρέπει να ξεχάσουμε τη χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει η Κέρκυρα από όταν είμαι εγώ, ακόμη και πρόπερσι στο τιμόνι της και θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με άλλο πλάνο και άλλο μάτι για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1902 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.