Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 18:55

Αγρίνιο: Ένας χρόνος δράσεων για την ομάδα «Γυναικεία Υπόθεση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η ομάδα «Γυναικεία Υπόθεση» ιδρύθηκε στο Αιτωλικό πριν ένα χρόνο από την κα Χρύσα Ζανιά που είχε την αρχική ιδέα και τις κυρίες Αγγελική Ζανιά, Σπυριδούλα Ντίνου και Γιώτα Γκούβελου που ακολούθησαν. Στον εορτασμό του ενός έτους δράσεων σε γνωστό καφε της πόλης, παρευρέθηκε και η Χρύσα Σπαή και σας μεταφέρει εντυπώσεις.

Η κα Αγγελική Ζανιά δήλωσε: Η ομάδα μας απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και σκοπός της ομάδας είναι η συμμετοχή σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, η παροχή βοήθειας σε συναθρώπους που την χρειάζονται αλλά και άλλες εκδηλώσεις.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 04

Η κα Χρύσα Ζανιά δήλωσε: Στα πλαίσια των δράσεων της ομάδας μας την περίοδο που πέρασε ενδεικτικά αναφέρουμε την προσφορά σε ανήμπορη κυρία μιας σόμπας για την θερμανσή της καθώς, την βοήθεια στην εύρεση αίματος σε ασθενή που είχε μεγάλη ανάγκη και άλλες πολλές.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 05

Η κα Σπυριδούλα Ντίνου δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και υποσχόμαστε να προσφέρουμε περισσότερα στην συνέχεια.

Η κα Γιώτα Γκούβελου δήλωσε: Η ομάδα μας ιδρύθηκε με σκοπό την κοινωνική προσφορά αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών με οργάνωση εκδρομών και άλλων εκδηλώσεων.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 08

Η κα Αγγελική Ζανιά επίσης δήλωσε: Εν όψει εορταστικής περιόδου η ομάδα εύχεται καλές γιορτές στον κόσμο, υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα.Ευχαριστούμε πολύ τη Χρύσα Σπαή για την παρουσία της και το AitoloakarnaniaBEST.gr για την φιλοξενία.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 06

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 09

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 11

 

Διαβάστηκε 1223 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 19:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033