Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 23:28

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου για τις εκλογές της 15/10/2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 η Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Οι συνυποψήφιοι συζήτησαν και εκτίμησαν τα αποτελέσματα των εκλογών, δώσανε υπόσχεση για συνέχιση των συναντήσεων τους για όλη την θητεία και βάλανε κάτω το σχέδιο δράσης από δω και πέρα. Η εκτίμηση των αποτελεσμάτων ήταν θετική, ειδικά στην Πεντάλοφο όπου η Λαϊκή Συσπείρωση πήρε το κοινοτικό συμβούλιο. Όλοι συμφώνησαν για αγωνιστική δράση το επόμενο διάστημα με επικεφαλής την Βάνα Πατρινού ως δημοτική σύμβουλος και ζωντανή Λαϊκή Συσπείρωση που θα διεκδικεί και θ' αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου.

Τέλος, η Βάνα Πατρινού στάθηκε στη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι υποψήφιοι και οι ψηφοφόροι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, που είναι το άκυρο ή το λευκό.

Διαβάστηκε 476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία