Τρίτη, 14η Μαίου 2024  4:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 18:33

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σούρερ: «Βάλαμε το γκολ και αντί να είμαστε πιο ήρεμοι, ήμασταν πιο αγχωμένοι»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ διαπίστωσε άγχος στους παίκτες του, ενώ κρατάει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ενόψει συνέχειας.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο μίλησε στην Cosmote TV. Αναφέρθηκε στο άγχος που έβγαλε ο Παναιτωλικός μετά το προβάδισμα, τόνισε πως κρατάει την εικόνα του δευτέρου μέρους όπου η ομάδα του ανέβασε απόδοση, ενώ υποστήριξε πως προσωπικά δεν αισθάνεται πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούρερ στην Cosmote TV:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα: «Είναι στιγμές στο παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ και αντί να είμαστε πιο ήρεμοι ήμασταν πιο αγχωμένοι. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Θέλω να κρατήσω την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Νομίζω ότι στην αρχή ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Μετά εμείς είχαμε τις περισσότερες και θεωρώ ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: «Δεν τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Να κρατήσουμε την ηρεμία, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, γιατί ο κόσμος ήταν νευριασμένος και έπρεπε να είναι προσηλωμένοι».

Για το αν αισθάνεται πίεση από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι είχαμε δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και ΟΦΗ που έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Έχουμε πίεση γιατί θέλουμε νίκες. Ωστόσο δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη πίεση».

Νταμπράουσκας: «Σε αυτό που αποτύχαμε είναι οι φάσεις που δημιουργήσαμε και δεν κάναμε γκολ»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό και στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του.

Μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Βάλντας Νταμπράουσκας είπε στην Cosmote TV:

«Σε αυτό που αποτύχαμε είναι οι φάσεις που δημιουργήσαμε και δεν κάναμε γκολ. Η αντίδραση μας ήταν πολύ καλή και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 55′ – 60′. Φτάναμε πολύ εύκολα στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, στην συνέχεια μπήκαν κάποιες αμφιβολίες, μας έσωσε ο τερματοφύλακας μας».

Έπεοτα πρόσθεσε: «Στο τελευταίο τέταρτο είχαμε αντεπιθέσεις, αλλαγές όμως είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Γυρνάμε πίσω με τον έναν βαθμό και σίγουρα κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος από αυτό το αποτέλεσμα».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.