Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:27 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 13:12

Δήμος Ναυπακτίας: Η "Ενωτική Πρωτοβουλία" επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Αφροξυλιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την τοπική Κοινότητα Αφροξυλιάς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος  και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Οι επισκέψεις του Συνδυασμού συνεχίζονται στο πλαίσιο της καταγραφής των ανοιχτών ζητημάτων των τοπικών κοινοτήτων, την ανάλυση και εξεύρεση λύσεων μέσω παραγωγικού διαλόγου και για τη γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κύριος Λουκόπουλος  είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους της περιοχής και να  συνομιλήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους. Μία παραγωγική συζήτηση με τους  κατοίκους της κοινότητας  να εκφράζουν τα προβλήματα και της ανησυχίες τους . Συζήτησε για αρκετή ώρα αναλύοντας το έργο αλλά και τις προτεραιότητες της Ενωτικής Πρωτοβουλίας  για την κοινότητα για την επόμενη πενταετία.

Για ακόμα μία φορά, τονίστηκε η αναγκαιότητα αλλαγής παραγωγικού μοντέλου, που θα διασφαλίζει την παραμονή και προσέλκυση των νέων να επενδύσουν στον τόπο τους και να δώσουν ζωή ξανά στις κοινότητες καταγωγής τους.

ενωτικη πρωτοβουλια αφροξυλια

 

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία