Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  4:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 17:56

Super League: Δ.Σ. για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Super League προετοιμάζεται σιγά σιγά για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για να «φιξάρει» την ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Πέρα από την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του νέου πρωταθλήματος -όπως και τον τόπο διεξαγωγής και τους κλειδάριθμους που θα μπουν- στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν και οι οικονομικές σχέσεις με την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Οικονομικές σχέσεις με την Ε.Π.Ο.

2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής, κλειδάριθμοι, φορέας διεξαγωγής κλπ).

3/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες – κόστος και προϋπολογισμός εξόδων, ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Veo Technologies ApS για την παροχή εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων – πρόταση για συνεργασία με εταιρεία για την παροχή ασθενοφόρων και προσωπικού ασφαλείας στους αγώνες κλπ).

4/ Οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ –μελών από έσοδα του Συνεταιρισμού.

5/ Πρόταση της εταιρείας IMG Arena για εκπόνηση μελέτης σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

6/ Διάφορα”.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 282 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.