Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 19:10

Ποιός θα είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eιλημμένη φέρεται η απόφαση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και απλώς απομένει η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr , ο εκλεκτός της πολιτικής ηγεσίας φέρεται να είναι ο Μιχάλης Σερασκέρης, το όνομα του οποίου άλλωστε διακινείται το τελευταίο δίμηνο. Σχετικώς έχουν ενημερωθεί οι τοπικές υγειονομικές αρχές.

O νέος διοικητής θα είναι επί της ουσίας ο διάδοχος του Ανδρέα Τσώλη που εξωθήθηκε σε παραίτηση στις αρχές καλοκαιριού υπό το βάρος των αποκαλύψεων της απόλυτης θνητότητας στη ΜΕΘ COVID.

Eκτοτε παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα και το οργιώδες παρασκήνιο δεν τοποθετήθηκε νέος διοικητής και τα καθήκοντα ασκούσε προσωρινά η Ελένη Φιλιπποπούλου που είναι αναπληρώτρια διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας  (της ενιαίας διοίκησης δηλαδή των δύο Νοσοκομείων του Νομού).

Φέρεται μάλιστα η διαδικασία επιλογής του νέου διοικητή να ξεκίνησε από την αρχή μετά τον ανασχηματισμό και ενώ άλλη ήταν η επιλογή του Βασίλη Κοντοζαμάνη, πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας. Η αλλαγή φρουράς στο Υπουργείο έθεσε νέα δεδομένα και γίνεται λόγος για προσωπική επιλογή του Θ.Πλεύρη.

Ποιός είναι ο Μιχάλης Σερασκέρης 

Ο Μιχαήλ Σερασκέρης  είναι 55 ετών. Σπούδασε Οικονομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα.

Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπινου δυναμικού Hrstrategy .

Δίδαξε επτά χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία, αθρογραφώντας από το 2004 έως σήμερα σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικές εκδόσεις. Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης  Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.