Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:39 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 10:40

Η ΘΥΡΑ 6 για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο (Σαβ 18/12/2021 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας πτοήσουν. Άλλωστε έχουμε ζήσει και πολύ χειρότερα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Ο σκοπός είναι να μην ξαναφτάσουμε σε αυτή την κατάσταση για το καλό όλων, γιατί η υπομονή θα τελειώσει.
 
Μήνυμα προς παίκτες και προπονητή: Οι δυνατότητες υπάρχουν και το ξέρετε καλύτερα από εμάς. Ματώστε τη φανέλα με τον ΤΙΤΟΡΜΟ και βγείτε νικητές.
 
Ο πόλεμος συνεχίζεται. Το Σάββατο με τη φωνή μας και τη δυνατή παρουσία μας στην κερκίδα παίρνουμε τη νίκη! Ώρα να τελειώσουν τα πισωγυρίσματα.
 
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ!
 
Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός σήμερα και την Παρασκευή από τις 20:30 για εισιτήρια και οργάνωση! (Τιμή: 5€ Θύρα 4)
 
ΥΓ. Όσο και να προσπαθείτε να διώξετε κόσμο από δίπλα μας, εμείς θα γινόμαστε ακόμα περισσότεροι.
 
ΥΓ2. Απαιτούμε απο την άφαντη όπως πάντα ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία ηδη κουνάει αρνητικά το δάχτυλο, να συμβάλλει στη διασφάλιση κάποιας μεριάς του γήπεδου ώστε να φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ατρομήτου, όπως με τον καλύτερο τρόπο έπραξαν εκείνοι για εμάς στον πρώτο γύρο.
Διαβάστηκε 873 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.