Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 03:00

Αυτή είναι η πιο καυτή Σαχάρα… που αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σαχάρα εκτός από έρημος είναι και ένα καυτό μοντέλο που ξέρει να ποζάρει και να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της φωτογράφηση. Μπορεί να φημολογείται ότι είχε σχέση με τον αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson, αλλά εκείνος δηλώνει ότι είναι μόνο φίλοι, αφήνοντας τη Σαχάρα είναι ελεύθερη, ωραία και διαθέσιμη για όποιον νομίζει ότι μπορεί να κλέψει την καρδιά της!

Η 22χρονη ξανθιά καλλονή φόρεσε το μαύρο, σέξι της μπικίνι και εμφανίστηκε στο Μαϊάμι στο πλαίσιο επαγγελματικής φωτογράφησης. Και φυσικά τράβηξε για ακόμη μία φορά όλα τα βλέμματα. Γονάτισε στην άμμο και έπαιξε με το φακό ποζάροντας όπως μόνο αυτή ξέρει, τραβώντας το μαγιό της για να γίνει πιο αποκαλυπτική. Το ξανθό μοντέλο ανέβασε μια από τις σέξι φωτογραφίες της στο Instagram γράφοντας «όμορφο μέρος» πριν αυτές δημοσιευθούν στα διεθνή portals.

Η ξανθιά κοπέλα, που είναι η κόρη του θρύλου του σερφ στην Αυστραλία, Tony Ray, ανέβασε φωτογραφίες με την επίσης σέξι φίλη της Jessica Serfaty και τα κορίτσια φρόντισαν να προβάλλουν την όμορφη μέρα τους στο Snapchat.

Η Σαχάρα είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο που βλέπει τις μετοχές της όλο και να ανεβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ενώ έχει πολλές προτάσεις για φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων. Μπορεί να απασχολεί τα περιοδικά και τα portals με τα προσωπικά της και τη φημολογούμενη σχέση της με το δημοφιλή αυστραλό τραγουδιστή, αλλά η ίδια προτιμά να γίνεται γνωστή για τα επαγγελματικά της βήματα, όπως λέει η ίδια. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος για τον οποίο ανεβάζει διάφορες σέξι και αποκαλυπτκές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την αποκαλυπτική της φωτογράφηση με το καυτό μπικίνι... 

Cody8Cody7Cody4Cody5Cody1Cody2Cody3Cody6

http://www.pronews.gr

 

Διαβάστηκε 3039 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.