Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 07:00

20 από τις σπουδαιότερες φράσεις της Louise Hay για να θυμόμαστε την κληρονομιά που άφησε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Louise Hay έφυγε πριν λίγες μέρες ήρεμα στον ύπνο της. Υπήρξε μια σπουδαία συγγραφέας και η ιδρύτρια της σημαντικής εκδοτικής εταιρίας Hay House που ασχολείται με την έκδοση και δημοσίευση υλικού που ειδικεύεται στον τομέα του πνευματισμού και της συνείδησης και άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων. Στις δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι της εκδοτικής εταιρίας και συνάδελφοί της ανέφεραν μεταξύ άλλων: «…η ομορφιά της Louise ήταν ότι δεν χρειαζόταν να δουλεύεις στο πλάι της για να μάθεις από αυτή, ένιωθες ότι ήταν εκεί δίπλα μαζί σου, με κάθε λέξη που διάβαζες ή άκουγες».

Έτσι, συλλέξαμε 20 φράσεις της που βοηθούν καλύτερα στο να καταλάβουμε τη σημαντική επιρροή του έργου της Louise σε όλους εμάς. Με αυτό τον τρόπο, την ευχαριστούμε και για την έμπνευση που μας έδινε όλα αυτά τα χρόνια.

20 φράσεις για να θυμόμαστε τη Louise Hay

1. Η αγάπη δε βρίσκεται ποτέ έξω από εμάς, αλλά μέσα μας.

2. Στην απειρότητα της ζωής μέσα στην οποία βρίσκομαι, όλα είναι τέλεια και ολοκληρωμένα. Δεν επιλέγω πια να πιστεύω σε παλιούς περιορισμούς και ελλείψεις, τώρα επιλέγω να δω τον εαυτό μου, όπως το σύμπαν με βλέπει- τέλεια και ολοκληρωμένη.

3. Μπορεί να μη γνωρίζουμε πώς να συγχωρούμε και πολλοί μπορεί να μη θέλουμε να συγχωρήσουμε. Αλλά από τη στιγμή που λέμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συγχωρέσουμε, ξεκινά η διαδικασία της επούλωσης.

4. Το παρελθόν πέρασε και δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτή είναι η μόνη στιγμή που μπορούμε να βιώσουμε. Βαθιά στο κέντρο της ύπαρξής μου, υπάρχει μια τρεχούμενη πηγή ευγνωμοσύνης. Τώρα επιτρέπω σε αυτή την ευγνωμοσύνη να γεμίσει την καρδιά, το σώμα, το νου, τη συνείδηση και την ύπαρξή μου. Αυτή η ευγνωμοσύνη εκπέμπει από εμένα σε όλες τις κατευθύνσεις, αγγίζοντας τα πάντα στον κόσμο μου και επιστρέφει σε μένα μεγαλύτερη. Όσο περισσότερη ευγνωμοσύνη νιώσω, τόσο μεγαλύτερη επίγνωση αποκτώ ότι οι προμήθειες της δεν θα τελειώσουν ποτέ.

5. Εσείς έχετε τη δύναμη να θεραπεύσετε τη ζωή σας και χρειάζεται να το γνωρίζετε αυτό. Σκεφτόμαστε τόσο συχνά ότι είμαστε αβοήθητοι, αλλά δεν ισχύει αυτό. Πάντα έχουμε τη δύναμη του νου μας… Διεκδικήστε και συνειδητά χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας.

6. Αρχίστε να αναγνωρίζετε την ευημερία όπου και αν βρίσκεται και χαρείτε με αυτή.

7. Αν αποδεχτείτε μια περιορισμένη πεποίθηση, τότε αυτή θα γίνει η αλήθειά σας.

8. Η αγάπη είναι η σπουδαιότερη θεραπευτική δύναμη που γνωρίζω. Μπορεί να επουλώσει ακόμα και τις βαθύτερες και πιο επώδυνες αναμνήσεις, επειδή η αγάπη φέρνει το φως της κατανόησης μέχρι τις σκοτεινότερες γωνιές της καρδιάς και του μυαλού μας.

9. Και όταν εγώ λέω ΝΑΙ στη ζωή, το ίδιο μου λέει και εκείνη.

10. Είσαι το μόνο άτομο που σκέφτεται μέσα στο νου σας! Εσείς λοιπόν είστε ο κυρίαρχος του δικού σας κόσμου.

11. Κανένα άτομο, μέρος ή πράγμα δεν έχει εξουσία πάνω μου, γιατί είμαι το μόνο άτομο που υπάρχει στο νου μου.

12. Να είστε προετοιμασμένοι για την αγάπη όταν αυτή έρθει. Ετοιμάστε την περιοχή και ετοιμαστείτε να θρέψετε την αγάπη. Να είστε στοργικοί και θα αγαπηθείτε. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί στην αγάπη.

13. Η αυτο-αποδοχή στο τώρα αποτελεί το βασικό κλειδί για τις θετικές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας.

14. Κάθε σκέψη που κάνουμε, δημιουργεί το μέλλον μας.

15. Εξετάστε τα «προβλήματα» στη ζωή σας. Αναρωτηθείτε: «Τι είδους σκέψεις κάνετε για να δημιουργηθούν αυτά;»

16. Επικρίνετε τον εαυτό σας για χρόνια και αυτό δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα. Προσπαθήστε λοιπόν να τον αποδεχτείτε, ώστε να δείτε τι θα συμβεί.

17. Διώχνω κάθε αρνητική σκέψη που έρχεται στο νου μου. Κανένα άτομο, τόπος ή πράγμα δεν έχει εξουσία πάνω μου, αφού εγώ είμαι το μόνο άτομο που υπάρχει στον νου μου. Εγώ δημιουργώ τη δική μου πραγματικότητα.

18. Κάθε φορά που διαλογίζεστε, κάθε φορά που οραματίζεστε για θεραπεία, κάθε φορά που κάνετε κάτι για το καλό ολόκληρου του πλανήτη, συνδέεστε με ομοϊδεάτες σας από όλο τον πλανήτη που και εκείνοι κάνουν το ίδιο πράγμα.

19. Εξελίσσομαι πνευματικά, όταν παίρνω την ευθύνη για τη ζωή μου.

20. Να είστε πρόθυμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, ασχέτως του πόσο μικρό είναι. Συγκεντρωθείτε στο γεγονός ότι έχετε την προθυμία να μάθετε. Εκπληκτικά θαύματα θα σας συμβούν.

http://enallaktikidrasi.com

Διαβάστηκε 8852 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 02:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.