Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:14

Επεκτείνεται το πρόγραμμα των αθλητικών υποδομών σε δύο επιπλέον Δήμους Ακτίου – Βόνιτσας και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, προϋπολογισμού 279.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης, εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Κατούνας, του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, όπως επίσης στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλιών και Κάτω Σαμικού του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. 

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με συνέπεια προχωρά σε έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών δομών στους Δήμους της Περιφέρειας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στο γήπεδο Κατούνας, προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας, που θα καλύπτει τα επιθυμητά όρια των απαιτήσεων τις FIFA, ενώ θα γίνει γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του αθλήματος. Η επέμβαση αυτή προβλέπεται να συμβάλει στην ασφάλεια των χρηστών/παικτών, στην αναβάθμιση των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων και προπονήσεων.

Επίσης, στα γήπεδα Αμυγδαλιών και Κάτω Σαμικού έχει προγραμματιστεί  να γίνει περίφραξη, ενώ στο δεύτερο προβλέπεται εγκατάσταση χλοοτάπητα με σπορά έκτασης πέντε στρεμμάτων.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στις τοπικές κοινότητες καλύπτει ανάγκες των νέων μας για άθληση και συμβάλει στη βελτίωση ποιότητας ζωής», ανέφερε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

 

Διαβάστηκε 1419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.