Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:10 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 01:34

Παναιτωλικός: Eπέκταση συμβολαίου για Μιχάι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η άφιξη του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικoύ Φώτη Κωστούλα στο Αγρίνιο και η συνάντηση που είχε με το Ενέα Μιχάι ήταν αρκετή για να φέρει την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεσή του…

Ο 20χρονος στόπερ υπέγραψε σήμερα (24/8) το πρωί επέκταση συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο (λήγει το 2021), όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κακίες», με καλύτερους οικονομικούς όρους, έχοντας ως απώτερο σκοπό την πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Σε αντίθεση με την προ ημερών συνάντηση της διοίκησης με τον νεαρό αμυντικό όπου παρατηρήθηκε χάσμα, σε αυτή παρουσία του πατέρα του παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η χρυσή τομή στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, όπου αυξάνονται κατά 30.000 ευρώ.

Επίσης, σαφής ήταν η διαβεβαίωση του Φώτη Κωστούλα στον παίκτη, πως ο Παναιτωλικός δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, και πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό ή από μεγάλη ελληνική ομάδα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΠΑΕ, θα παραχωρηθεί άμεσα.

Παράλληλα, ο Ενέα Μιχάι καλείται να αποφασίσει και για το ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει να αγωνίζεται με τις πιέσεις της Αλβανικής Ομοσπονδίας να είναι συνεχείς, σε αντίθεση με την ΕΠΟ. Έτσι διόλου απίθανο, ο Μιχάι να επιλέξει να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας.

Άκης Τριανταφύλλου- www.sportime.gr

 

Διαβάστηκε 1608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.