Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 17:44

Αγρίνιο: Αριστούχοι μέρος Β’ (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το πρώτο μέρος – αφιέρωμα για τους αριστούχους του Αγρινίου των φετινών Πανελλαδικών που δημοσίευσε η «Σ» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου επανέρχεται σήμερα και παρουσιάζει τους υπόλοιπους αριστεύσαντες των ΓΕΛ Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, αφού νωρίτερα κάνουν τις δοκιμές που επιθυμούν. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου. Από εκείνη την ημέρα και μετά η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου θα είναι αδύνατη.

Οι δηλώσεις των αριστούχων:

Η Ευανθία Ταφλανίδη 18.982 μόρια (4ο ΓΕΛ Αγρινίου) σχολίασε: «επιδιώκω να εισαχθώ στην Ιατρική. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Πιστεύω πως το όλο νόημα είναι πως χρειάζεται διάβασμα χωρίς υπερβολές και ξενύχτια. Ο όγκος της μελέτης είναι μεγάλος, οπότε η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη. Χρειάζεται να διαχειριζόμαστε το άγχος μας και ειδικά τις ημέρες και τις ώρες των πανελληνίων. Πρέπει ταυτόχρονα οι μαθητές να παίρνουν μια ανάσα, να διασκεδάζουν, ώστε να είναι αποδοτικότεροι στο διάβασμα».

H Ευανθία Ταφνανίδη

Ο Δημήτρης Ταράσης 18.613 μόρια (2ο ΓΕΛ Αγρινίου) τόνισε: «το κλειδί της επιτυχίας είναι η μεθοδικότητα και η οργάνωση. Δεν μπορείς να αποδώσεις με το διάβασμα ενός μόνο χρόνου. Χρειάζεται να έχεις και καλές βάσεις. Για μένα ήταν σημαντική η συμβολή των γονιών μου και των καθηγητών μου σε δημόσιο και ιδιωτικό επίπεδο».

O Δημήτρης Tαράσης

Η Έλενα – Κυριακή Λιανού 18.532 μόρια (4ο ΓΕΛ Αγρινίου) σημείωσε: «ήταν δουλειά χρόνων. Η προσπάθειά μου δεν ήταν μόνο φετινή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η χρονιά αυτή να είναι πιο χαλαρή σε σχέση με άλλα άτομα στην ηλικία μου. Είχα στήριξη από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, όπως επίσης και ψυχραιμία σε όλη την διάρκεια των εξετάσεων».

Η Ελένη – Κυριακή Λιανού

Ο Κωνσταντίνος Ζήσης 15.109 μόρια (2ο ΓΕΛ Αγρινίου) δήλωσε: «ήταν θέμα προγράμματος. Ανάλογα το διάβασμα που έκανες και το στόχο σου απέδιδες. Ενδιαφέρομαι για το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου και έπειτα θα δούμε. Χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία καθ όλη την διάρκεια των εξετάσεων. Οι μαθητές χρειάζεται να κάνουν υπομονή. Μια χρονιά είναι και θα περάσει. Δεν είναι κάτι τραγικό, ενώ βασικό είναι μην τα παρατάς σε καμία δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Ζήσης

Επιπροσθέτως κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις του σχολείου τους οι εξής: 1ο ΓΕΛ Αγρινίου Κωνσταντίνος Χρήστου με 18.833, Στέφανος Καράνης με 18.760 και Γεωργούση Ευθυμία με 18.652. Στο 2ο ΓΕΛ, πέραν της Μαρίας – Ελένης Παπούτση με 18.538 μόρια που παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος, ο Κωνσταντίνος Ζήσης συγκέντρωσε 15.109 μόρια.

Η «Σ» ολοκλήρωσε το φετινό της αφιέρωμα για τους αριστούχους των ΓΕΛ του Αγρινίου, από το οποίο απουσιάζουν τα ονόματα των μαθητών του 3ου ΓΕΛ τα οποία δεν δόθηκαν από την Διεύθυνση.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.