Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  6:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 01:54

Τσεκάρει «λαβράκια» ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τηρουμένων των αναλογιών ο Παναιτωλικός θα προχωρήσει αυτό το καλοκαίρι σε λίγες μεταγραφές. Θα υπάρξουν προσθήκες στον αξόνα, μία στα στόπερ, ισάριθμη στα άκρα, plus ένας φορ με διαφορετικού τύπου χαρακτηριστικά από τον Μοράρ.

Την ίδια στιγμή όμως οι «κυανοκίτρινοι» επενδύουν και στα νέα παιδιά. Ορισμένοι από όσους έπαιξαν στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκη προβάλει ως «κλειδωμένο» ότι θα «ανεβούν», ενώ ήδη υπάρχουν αρκετοί πιτσιρικάδες στο ρόστερ.

Σε αυτό το πλαίσιο κατά τη διάρκεια της σεζόν τσεκαρίστηκαν και αρκετοί μικροί από την Football League. Eνας εξ’ αυτών είναι ο Άρης Κόκκορης, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Παναιγιάλειου, όπου είχε φέτος 19 εμφανίσεις και 3 γκολ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι ο μόνος από τη Football League που θα γίνει σύντομα κάτοικος Αγρινίου.

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 1730 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.