Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 12:18

Συμμετοχή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στην ημερίδα με θέμα «Η Λογοθεραπεία στην Προσχολική και Σχολική ηλικία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μετά από πρόσκληση του τμήματος Λογοθεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας, για την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας, συμμετείχε στις εργασίες της Ημερίδας με θέμα «Η Λογοθεραπεία στην Προσχολική και Σχολική ηλικία» την Παρασκευή στις 11/05/2018.

Η Λογοθεραπεύτρια της ΕΛΕΠΑΠ κ. Σιδηροπούλου Χριστίνα ανέπτυξε το θέμα με τίτλο «H Λογοθεραπεία στην Εγκεφαλική Παράλυση».

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην εποικοδομητική ημερίδα, όπου αναπτύχθηκαν πολύ διεξοδικά θέματα που αφορούν τα παιδιά και συγχαίρει ιδιαίτερα το τμήμα Λογοθεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου για την πρωτοβουλία.  

Διαβάστηκε 775 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.