Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 02:21

Η ΑΕΜ συγχαίρει τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου για την άνοδο στην Α2′

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου στην Α2′ Εθνική κατηγορία εξέδωσε η ΑΕΜ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου συγχαίρει την ομάδα του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη για την άνοδο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης ανδρών.

Η επιτυχία της, η οποία δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Η άνοδος του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης ανδρών ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της πόλης μας στον αθλητικό χάρτη.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο, στους παίκτες και σε όλους όσους ολοκλήρωσαν μαγικά μία χρονιά θριάμβων, που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των Μεσολογγιτών φιλάθλων και που συνάμα τους κάνει υπερήφανους.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1362 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.