Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:00 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 18:31

Να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο θέλει ο Χ. Τρικούπης Μεσολογγίου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι είναι έτοιμοι στο «στρατόπεδο» του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου για το αυριανό παιχνίδι σταθμό στην ιστορία του, κόντρα στη Χαλκηδόνα (6/5, 17:00), όπου με νίκη προβιβάζεται και μαθηματικά στην Α2′ Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τη καθιερωμένη πρωινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε και σκάουτινγκ του αντιπάλου.

Ο κόουτς Δημητριάδης και το επιτελείο του είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού καθώς και οι Λειβαδάς και Καραγκιολίδης που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Στρατώνι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και θα αγωνιστούν κανονικά αύριο.

Από εκεί και πέρα επικρατεί αισιοδοξία και πίστη ότι η υπόθεση άνοδος θα τελειώσει από αύριο, με τους παίχτες να αναγνωρίζουν ότι είναι πλέον πολύ κοντά να γράψουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Βέβαια το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι καθώς και η Χαλκηδόνα «καίγεται» για τη νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση στη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη κατηγορία.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα του Μεσολογγίου στη Χαλκηδόνα και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παιχτών σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Παγώνης και Ευφραιμίδης με κομισάριο το κύριο Παπαγεωργίου.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube έκανε ο Νάσος Περρωτής:

 

 

Διαβάστηκε 1759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.