Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:08 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 18:18

Πρόσκληση σε Διδάκτορες Χημικούς από το Τμήμα ΔΕΑΠΤ που εδρεύει στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε Διδάκτορες Χημικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ερευνητικά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, με έδρα το Αγρίνιο.

Αντικείμενο της ερευνητικής απασχόλησης είναι ο έλεγχος της γεωγραφικής προέλευσης αγροτικών προϊόντων.

Απαιτούμενο προσόν (εκτός από την κατοχή Δ.Δ.) είναι η αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα αναλυτικής χημείας με έμφαση τις τεχνικές χρωματογραφίας.

Υπάρχει δυνατότητα αμοιβής μέσω εγκεκριμένου ερευνητικού προγράμματος.

Αποστολή βιογραφικών στην διεύθυνση e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1043 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.