Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 21:20

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Ελληνίδα Αγρότισσα στην Σταμνά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εποικοδομητικό κλίμα και με ικανοποιητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η εξαίρετη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Αγία Αγάθη».

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των γυναικών της Σταμνάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/4/2018 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης της Κοινότητας του χωριού η εκδήλωση για την Ελληνίδα Αγρότισσα στην σημερινή εποχή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Αγία Αγάθη» κα. Γεωργία Κορδωση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Η συντονίστρια της εκδήλωσης Κυρία Δώρα Τσιλιπανου έδωσε το λόγο στην Γενική Γραμματέα Ισότητας των φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών κα. Φωτεινή Κουβελα, κατόπιν μίλησε η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου κα. Μαρία Γκασούκα και στη συνέχεια πήρε το λόγο η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι. Π Μεσολογγίου κα. Σόφη Λαναρα.

Τέθηκαν ερωτήματα από τις γυναίκες αγρότισσες και δόθηκαν απαντήσεις μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 2172 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.