Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 18:46

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού για μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και αθλήτρια του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ») Ελένη Μπανιά, έφτασε μια ανάσα από το να γίνει Πρωταθλήτρια Ελλάδος, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της Γ’ Γυμνασίου στο 30ο Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018.

Συγκεκριμένα την 1η & 2η Απριλίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018, όπου συμμετείχαν πάνω από 1500 μαθητές & μαθήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδος, με τις κατηγορίες: Νήπια, Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου & Λύκεια.

Η Ελένη Μπανιά στην κατηγορία της Γ’ Γυμνασίου (με 49 συμμετοχές) κατέλαβε την δεύτερη θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Από τη Ναύπακτο συμμετείχαν ακόμη και ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝ. (Λύκεια), ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩ.Β (Δημοτικά) ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΛΕΞ.Β (ΝΉΠΙΑ) και από Μεσολόγγι ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (Γυμνάσια) και ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Δημοτικά).

Την 31η Μαρτίου 2018 στο ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το 16ο Πανελλήνιο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018 και τη Ναύπακτο εκπροσώπησε το 2ο Γυμνάσιο με τους Ιωάννη Κωτσόπουλο, Γεώργιο Κρίτσα, Διαμαντή Ζαμπάρα και Ελένη Μπανιά, καταλαμβάνοντας την 13η θέση σημειώνοντας δυο νίκες μια ισοπαλία & τρεις ήττες με 17 συμμετοχές.

«Το Δ.Σ. του ΑΣΟΝ’ΕΠΑΧΤΟΣ’ απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στη αθλήτριά του ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΝΙΑ για την επιτυχία της καθώς και στους γονείς της οι οποίοι την στηρίζουν και να είναι περήφανοι που για ακόμη μια φορά διαφήμισε τη πόλη της Ναυπάκτου.

Για επιβράβευση αυτής της επιτυχίας το Δ.Σ της εξασφάλισε από τα Φροντιστήρια ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΔΕΣΜΗ’ ένα χρόνο δωρεάν το μάθημα της Άλγεβρας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Μπανιά από το 2011 μέχρι τώρα πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έχει στη συλλογή της τρία ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια σε ατομικό επίπεδο, όπως και ένα σε ομαδικό με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι αθλητές/τριες του ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ» για ένατο συνεχή χρόνο κατακτούν μετάλλιο-α σε Πανελλήνιες διοργανώσεις και γι’ αυτό το λόγο το Δ.Σ. τους συγχαίρει τους εύχεται καλή πρόοδο, καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση.

 

protathlima-skaki-peristeri (1)

protathlima-skaki-peristeri (2)

protathlima-skaki-peristeri (3)

protathlima-skaki-peristeri (4)

protathlima-skaki-peristeri (5)

protathlima-skaki-peristeri (6)

protathlima-skaki-peristeri (7)

protathlima-skaki-peristeri (9)

protathlima-skaki-peristeri (10)

protathlima-skaki-peristeri (11)

protathlima-skaki-peristeri (12)

protathlima-skaki-peristeri (13)

protathlima-skaki-peristeri (14)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.