Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 18:26

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ: Όλοι δρόμοι οδηγούν στη Λευκάδα για την ΑΛΦΑ 93

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο ΔΑΚ Λευκάδας η ΑΛΦΑ 93 BC Αγρίνιο διεκδικεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ 2017-18 με αντίπαλο τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Ο τίτλος του Πρωταθλήτη της ΕΣΚΑΒΔΕ δίνει και το εισιτήριο για την Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΟΚ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από 11/4 έως και 15/4.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι ο 2ος τελικός τη φετινή σεζόν για τα τμήματα υποδομής της ΑΛΦΑ 93, καθώς στον τελικό έφτασε και το εφηβικό, όπου ηττήθηκε από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και δεν προκρίθηκε στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΟΚ, πιστοποιώντας παρόλα αυτά την καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

«Οι Παίδες της ΑΛΦΑ 93 χρειάζονται και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας και για αυτό η διοίκηση της ομάδας έβαλε λεωφορείο για όποιον θέλει να ακολουθήσει την ομάδα. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κόουτς Καραπιπέρη στο τηλέφωνο 6980217713. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λευκάδα και σας θέλουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.