Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 00:54

Ούτε τώρα! (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Παναιτωλικός (0-0 με Παναχαϊκή).Κέρδος ο Ουάρντα, αποθέωση Καμαρά.

Χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Παναιτωλικός μένοντας στη λευκή ισοπαλία με την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο, στο τελευταίο τεστ πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Λιονέλ Πόντες έδειξε πιο βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, πλην όμως η έλλειψη του γκολ ήταν εμφανής για μια ακόμη φορά μιας και ναι μεν βγήκαν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία (κυρίως στο πρώτο μέρος), δεν υπήρχε όμως ο παίκτης να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με τον σέντερ φορ ακόμη να αναζητείται από τους ιθύνοντες της ομάδας.
Ατομικά, αρκετά καλή ήταν η εικόνα του Ρουσκουσέδα στην επανεμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό ενώ θετικά δείγματα κυρίως επιθετικά έδειξε και ο Ρουμπουλάκου που ξεκίνησε το παιχνίδι. Από τους υπόλοιπους, σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε ο Κάπελ, θετικό και το πρώτο δείγμα του Παπάζογλου, λίγα πράγματα από τον Ρομέρο, ενώ αρκετά λάθη –κυρίως από έλλειψη συνεννόησης- υπήρχαν από τους Κουτρομάνο και Στεφανάκο.
Στα πλέον θετικά η πρώτη εμφάνιση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού Αμρ Ουάρντα που στα είκοσι περίπου λεπτά που χρησιμοποιήθηκε έδειξε ότι το… κατέχει το τόπι, παίρνοντας πρωτοβουλίες και δημιουργώντας καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και η επικείμενη απόκτησή του από τον Παναιτωλικό αναμένεται να δυναμώσει επιθετικά την ομάδα του Αγρινίου.
Το χάι λάιτ της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την επανεμφάνιση του Ανρί Καμαρά ο οποίος και αποθεώθηκε ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πολύ ορεξάτος και καθόλου επηρεασμένος από την αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους και την έλλειψη προετοιμασίας.
Για τον Παναιτωλικό ξεκίνησαν οι: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Ρομέρο, Ρουμπουλάκου,Βασιλείου ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Καμαρά, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Ουάρντα, Ζαρκάδας.
Για την Παναχαϊκή που στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησαν οι: Αθανασόπουλος, Κάργας, Χούσα, Στεργίδης, Πέδρο, Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Κυβελίδης, Ντελέκος, Λαμπρόπουλος, Περίκο ενώ με τη σειρά του και ο κ. Σπανός στο β’ μέρος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

Ο Παναιτωλικός αύριο Τρίτη έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα.

Π.Κ.

777778779781782783784785786787788789790791

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 4556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.