Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 18:01

Μεγάλη συμμετοχή στο μουσικό απογευματινό τσάι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε και εφέτος με επιτυχία την πολιτιστική εκδήλωση – μουσικό απογευματινό τσάι, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα «Εριφύλη» στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό Κέντρο του Εργαστηρίου στο Μεσολόγγι.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος, κυρία Διονυσία Σαμαντά. Ακολούθησε αναφορά στο «Πανηγύρι του Άη-Συμιού» ως η άυλη πολιτιστικής κληρονομιάς του Μεσολογγίου από την εργαζόμενη του Εργαστηρίου κυρία Μαρίνα Κασσαβέτη.

Στη συνέχεια, η λαογραφική ομάδα δημοτικών χορών του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», φορώντας παραδοσιακές στολές, χόρεψε δημοτικούς χορούς και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το κοινό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Σπύρου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικού Στρατού κ. Περικλής Τσάντζαλος, η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κυρία Σοφία Λαναρά, η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας Ι.Π. Μεσολογγίου κυρία Ροδάνθη Φλώρου, Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολλών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

«Ευχαριστούμε θερμότατα τον σπουδαίο συντοπίτη μας ζωγράφο κ. Παναγιώτη Αθανασίου για τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που πρόσφερε για τη λαχειοφόρο αγορά μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και από καρδιάς όλες τις εθελόντριες Μεσολογγίτισσες και Αιτωλικιώτισσες φίλες μας για τα υπέροχα γλυκίσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε θερμότατα την ορχήστρα «Πλεϊμπάκ» και ιδιαιτέρως τους : κ. Γιάννη Πανουκλιά, την κα Λυδία Γεωργακοπούλου και τον κ. Δημήτρη Ραΐδη, οι οποίοι με το καλλιτεχνικό τους ύφος και την ποιοτική επιλογή και επιμέλεια των τραγουδιών λάμπρυναν την εκδήλωσή μας, προσφέροντας, αφιλοκερδώς, μια όμορφη μουσική βραδιά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

tsai-panagia-eleousa (1)

tsai-panagia-eleousa (3)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.