Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 00:00

Αεραθλητική εκδήλωση από την Αερολέσχη Αγρινίου το 1995 (Βίντεο-Αρχείο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Οκτώβριο του 1995 η Αερολέσχη Αγρινίου διοργάνωσε Πανελλήνια Συναντήση Υπερελαφρών Αεροσκαφών στο Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Η επιτυχής οργάνωση σε συνδυασμό με τον καλό καιρό και το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν οι συμμετέχοντες με τις πτήσεις που πραγματοποίησαν στην περιοχή, κατέταξαν την εκδήλωση αυτή στις πιό ιστορικές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. 

Τα παρακάτω βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κουτρουμπούσης (μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) αποτυπώνουν κάποιες στιγμές απο την εκδήλωση ώστε να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.

Το άρθρο αφιερώνετε στον Κώστα Κωστόπουλο που έφυγε πρόσφατα απο κοντά μας (Πρόεδρος τότε στην Αερολέσχη Αγρινίου) και στον Δημήτρη Παπαιωάννου (Εφορο τμήματος Υπερελαφρών τότε) που σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 Χρόνια απο τον πρόωρο χαμό του. Ηταν απο τα πρόσωπα που έπαιξαν βασικό ρόλο στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Τμήμα παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 14800 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 11:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.