Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 19:42

Κέρασε... Σουβλάκια η ομαδάρα του Δέλλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομαδάρα του Δελλα δεν σταμάτησε ούτε στην Λιβαδεια, φεύγοντας με το διπλό.

Τα καναρίνια κέρδισαν δυο καθαρά πέναλτι και ο Μοράρ ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να κερδίσει τον Λεβαδειακο. Ο Μαρκόβσκι μείωσε στο τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ.

Οι κυανοκίτρινοι δεν έκαναν μεγάλη εμφάνιση αλλά ήταν αποτελεσματικοί και γι αυτό πήραν την νίκη. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα όταν στο 1-2 ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Αργκους ξεκίνησε βασικός αλλά αποχώρησε τραυματίας .

Λεβαδειακός- Παναιτωλικός 1-2

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλυτέρα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά είχαν μια ελαφρά υπέροχη. Ο Παναιτωλικός δεν έδειχνε το καλό του πρόσωπο με αποτέλεσμα στο 17΄ο Λεβαδειακός να έχει δοκάρι με τον Σουμπίνιο. Οι κυανοκίτρινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, με την αναμέτρηση όμως να έχει μην έχει ρυθμό και καθόλου φάσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία του Παναιτωλικου ήρθε στο 22’ με τον Μάζουρεκ. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στα τελευταία λεπτά αφού αρχικά ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Μοράρ στο 36’ και δυο λεπτά αργότερα ο Μαρκόβσκι ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έδειξε να μπαίνει πολύ καλύτερα και δικαιώθηκε. Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Ντίαζ κέρδισε το πέναλτι και ο Μοράρ ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα. Μάλιστα στην φύση του πέναλτι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακο΄ αποβλήθηκε. Τα πράγματα για τα καναρίνια έγιναν πιο εύκολα, με τους κυανοκίτρινους να ελέγχουν το παιχνίδι και τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να απειλήσει. Πηγαίνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Λεβεβαδειακςός δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε μια ευκαιρία και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

17' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ! Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού του Κυριακίδη. Παραμένει το 0-0.

22' Πρώτη φάση για τον Παναιτωλικό. Ωραίο γύρισμα του Μύγα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Μάζουρεκ κάνει το σουτ με τη μία, αλλά σημαδεύει απευθείας την αγκαλιά του Επασί.

36' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Τραγικό λάθος του Τσαμπούρη, δεν γυρίζει σωστά πίσω την μπάλα για τον Επασί. Ο Μοράρ μπαίνει... σφήνα στην φάση και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού τον ανατρέπει.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 0-1! Ο Μοράρ, που κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες μέσα στη Λιβαδειά.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, 1-1! Εξαιρετική μπαλιά του Σουμπίνιο από τον άξονα για τον Μαρκόφσκι, ο οποίος είχε "ξεχαστεί" στην καρδιά της του Παναιτωλικού κι αφού στόπαρε ωραία, στη συνέχεια εκτέλεσε υποδειγματικά τον Κυριακίδη για την... άμεση απάντηση.

43' Μεγάλη φάση για τον Λεβαδειακό! Εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο από τα δεξιά, η άμυνα του Παναιτωλικού... χάνει τον Λεονάρντο, αυτός πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά σημαδεύει ψηλά άουτ!

45’ Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

54' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν... σφαίρα στον αιφνιδιασμό, ο Μάζουρεκ έβγαλε ωραία κάθετη για τον Ντίας, αυτός βγήκε απέναντι από τον Επασί, ο οποίος τον ανέτρεψε και μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε κιτρινιστεί και στο πέναλτι του πρώτου μέρους).

59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 1-2! Ο Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε ωραία στη δεξιά γωνία του Σωτηρίου και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

84' Μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό. Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Ρόσα πετάγεται στην καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού, πιάνει την κεφαλιά, αλλά δεν μπορεί να βρει εστία!

90+6 Τέλος στο παιχνίδι

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1589 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 10:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.