Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 18:23

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 (δηλώσεις προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων Τραϊανός Δέλλας και Ραζβάν Λουτσέκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο που έληξε με σκορ 0-1 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Λουτσέσκου: “Δείξαμε πόσο το θέλαμε”

Μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα με συνοχή, που περίμενε αρκετά πίσω για να χτυπήσει στο τρανζίσιον.

“Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις αυτή την ομάδα. Για μένα αυτή είναι μία νίκη λόγω συνέπειας που είχαμε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως αν σκοράραμε στο πρώτο μέρος, να δείχναμε περισσότερο την ποιότητα μας, πετυχαίνοντας κι άλλα γκολ.”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Δέλλας: “Tα παιδιά προσπαθούν, κρίμα που ήρθε έτσι η ήττα”

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας είπε πως η ομάδα του ίσως έδωσε περισσότερο χώρο απ’ότι έπρεπε στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα. Μάλιστα επισήμανε πως ο Παναιτωλικός έκανε φάσεις, αλλά είναι κρίσιμο σε τέτοια παιχνίδια, οι φάσεις να γίνονται γκολ. Δεν έκρυψε πάντως την απογοήτευση του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία και ειδικότερα την φάση του πέναλτι.

Ρωτήθηκε και για την πορεία του πρωταθλήματος και τον πιθανό πρωταθλητή, θεωρώντας βέβαιο πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι.
Παράλληλα απάντησε για την αξιοποίηση των νέων παικτών που έρχονται από τις υποδομές του Παναιτωλικού, την ανάγκη ενίσχυσης

Οι δηλώσεις Δέλλα:

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1672 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 19:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.