Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 22:03

Παράταση της έκθεσης «Ημερολόγιο Ποδηλάτου» του Λευτέρη Τηλιγάδα και του Μιχάλη Κότσαρη εως Τετάρτη 31/1/2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το Δήμο Αγρινίου και την «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Κόκκινη Γραμμή Αγρινίου (ΚοινΣΕπ Red Line Agriniou)» ανακοινώνεται, πως μετά τη συνεχή προσέλευση των συνδημοτών και φίλων στην ποιητική-εικαστική έκθεση του Λευτέρη Τηλιγάδα και του Μιχάλη Κότσαρη με το γενικό τίτλο «Ημερολόγιο Ποδηλάτου», αποφασίστηκε η παράτασή της μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην Παλαιά Δημοτική Λαχαναγορά του Αγρινίου (Πλατεία Δημάδη) και λειτουργεί από τις 6:00 το απόγευμα έως και τις 9:00 το βράδυ.

To  Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, στο χώρο της έκθεσης θα προβληθεί η ποιητική εργασία συρραφής κινούμενων εικόνων, λόγου και μουσικής του Λευτέρη Τηλιγάδα με τίτλο «Ανοξική πατριδογνωσία (Από τη Βάρκιζα στο Καστελόριζο)». Η προβολή της θα ξεκινήσει στις 8:00 το βράδυ και η διάρκειά της θα είναι 50 λεπτά της ώρας.

Η προβολή θα επαναληφθεί την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, στις 8:00 το βράδυ.

Διαβάστηκε 1002 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.