Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 18:24

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing για τον “Ηρακλή Αγρινίου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δυο αθλητές συμμετείχε ο Ηρακλής Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που έγινε από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό στάδιο της πάλης στα Άνω Λιόσια. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) στην οποία ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από την ίδρυσή του το 2005 (ένας από τους πιο παλιούς συλλόγους στην Ελλάδα στην ΠΟΚ). 

Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμάλη αγωνίσθηκαν με όρους Κ1 Α’ ανδρών. Ο Παναγιώτης Πρέζας αγωνίσθηκε στην κατηγορία -91 όπου και πήρε την τρίτη θέση, χάνοντας στον ημιτελικό στα σημεία από τον αθλητή που πήρε την πρώτη θέση. Ο Βασίλη Μάρρης αγωνίσθηκε στην κατηγορία +91 όπου κατάφερε να πάρει επίσης την τρίτη θέση, καθώς είχε τη ατυχία στον ημιτελικό να βρεθεί απέναντι στον έμπειρο και κατά 40 κιλά βαρύτερο Χρήστο Καλετζιάν…

iraklis-agriniou (3)

Ο Γιώργος Καψιμάλης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιτυχίες των αθλητών του, καθώς το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. από την οποία ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος στο άθλημα του kick boxing (Φ.Υ 55) και συγχαίρει όλους τους αθλητές και προπονητές που έλαβαν μέρος, όπως και τους διαιτητές και την διοίκηση για το όμορφο θέαμα και την άρτια διοργάνωση.

iraklis-agriniou (1)

iraklis-agriniou (4)

iraklis-agriniou (5)

iraklis-agriniou (6)

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 1310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.