Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 20:00

Δεν τον (Χ)άλασε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη.

Τα καναρίνια δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση αλλά κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ. Ο Παναιτωλικός κοίταξε να αμυνθεί στο σημερινό παιχνίδι γι αυτό και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο γήπεδο βρέθηκε και η Θυρα 6!

Με δέκα παίκτες από το 84λεπτο έπαιζε ο Παναιτωλικός λόγω αποβολής του Μπεχαράνο.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε αρκετά καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν φάσεις. Μετά τα πρώτα 10 λεπτά που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό να αμύνεται. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 22’ από τον Αστέρα. Τα καναρίνια έκαναν πολλά λάθη και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα ,με αποτέλεσμα ο Αστέρας να είναι καλύτερος αλλά να μην καταφέρνει να φτιάξει μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάβος πέρασε τον Κλέσιο και έκανε τον Παναιτωλικό καλύτερο, με την ομάδα μας να παίρνει πρωτοβουλίες και να προσπαθεί να φτιάξει ευκαιρίες. Τα καναρίνια απειλούσαν μόνο από στημένα αφού δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Αρκάδων. Οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση με τον Παναιτωλικό να έχει τραγικές επιστροφές έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αφού ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και καμία ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Στο 84λεπτο ο.Μπεχαράνο δέχθηκε ξανά κόκκινη και τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους κυανοκίτρινους. Στο 86λεπτο ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία και στην συνέχεια ο Παναιτωλικός βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση αλλά ο Μάρκους Πάουλο δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες φάσεις

1΄Έναρξη στο παιχνίδι

8' Βολίδα από μακριά του Μάρκος Πάουλο, φεύγει άουτ η μπάλα. Ωραίο, ευθύβολο σουτ.

14' Επικίνδυνο γύρισμα του Ινσάλδο στην περιοχή του Παναιτωλικού, διώχνει ο Ρότσα προ του Καλτσά.

22' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, σώζει πάνω στη γραμμή ο Μπεχαράνο! Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καλτσά, ο οποίος πιάνει από κοντά το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μπεχαράνο σώζει τον Παναιτωλικό και απομακρύνει πάνω στη γραμμή κι ενώ ο Κυριακίδης ήταν "απενεργοποιημένος".

45+1 Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

56' Καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ για τον Παναιτωλικό τώρα, ο Ροντρίγκες θέλει να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι και βγαίνοντας στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν βρίσκει όπως θα ήθελε τη μπάλα.

57' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα και μεγάλη επέμβαση Κυριακίδη! Οι Αρκάδες ξεδιπλώθηκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Καλτσάς γύρισε παράλληλα για τον Τόνσο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη. Ο Αργεντινός, όμως, καθυστέρησε ελαφρώς στο κοντρόλ, έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρε του Παναιτωλικού να του κλείσει το δρόμο και τελικώς να βγάλει το τετ-α-τετ.

86' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Δουβίκας βρίσκεται σε θέση βολής σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά καθυστερήσει και ο Τσοκάνης με σωτήριο τάκλιν σώζει τον Παναιτωλικό από... βέβαιη παραβίαση.

89’ Λίγο νωρίτερα ο Παναιτωλικός θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Αστέρας παίζει πολύ ψηλά, έβγαλε αντεπίθεση, αλλά ο Αθανασιάδης τη τελευταία στιγμή βγήκε από την εστία του και έδιωξε, μην επιτρέποντας στον Ρόσα να τον εκτελέσει.

90+6 Τέλος στο παιχνίδι

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1163 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 20:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.