Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 17:27

Παρουσιάστηκαν στο Μεσολόγγι βιβλία εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας – Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, με θέμα την παρουσίαση βιβλίων συγγραφείς των οποίων είναι Εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης. Την παρουσίαση των βιβλίων διεκπεραίωσαν η κ. Ρίτσα Πάντσιου, Εκπαιδευτικός, η κ. Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής και η κ. Ανδρομάχη Παπαζήση, Εκπαιδευτικός. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαρία Κουρκούνη, Διοικητική Υπάλληλος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, η κ. Ρίτσα Πάντσιου παρουσίασε το βιβλίο «Είπαμε πολλά και σώνει…» της Νένας Μπούρα, Εκπαιδευτικού του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη. Η κ. Αθανασία Δημητρίου παρουσίασε την ερευνητικό έργο «Επικοινωνία – Οικογενειακή και σχολική πραγματικότητα», του Χρήστου Κολοβού, Εκπαιδευτικού και Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας. Τέλος, η κ. Ανδρομάχη Παπαζήση παρουσίασε το ιστορικό έργο «Από το Κρίκελλο στα χνάρια τους… Τα χρόνια της Αντίστασης και του Εμφυλίου» του Κων/νου Σακαρέλου, Εκπαιδευτικού του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τους παρευρισκόμενους, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θεόδωρος Τσιλίκας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Διεύθυνσης για ανάδειξη του συγγραφικού και ερευνητικού έργου των Εκπαιδευτικών και ευχαρίστησε τον Δήμο Μεσολογγίου για την παραχώρηση του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο οποίος τόνισε τη σημασία ανάδειξης πρωτοβουλιών Εκπαιδευτικών, πέραν του διδακτικού τους έργου.

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χρήστος Καζαντζής, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Κωνσταντίνος Κούστας, Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Δημήτριος Ζησιμόπουλος και Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, η Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ειρήνη Καλαμάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Τσάμης, η Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου κ. Νατάσα Κοντοκώστα, καθώς και πλήθος Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, Εκπαιδευτικών και φίλων του βιβλίου.

parousiasi-vivlion-protovathmia (1)

parousiasi-vivlion-protovathmia (2)

parousiasi-vivlion-protovathmia (3)

parousiasi-vivlion-protovathmia (5)

parousiasi-vivlion-protovathmia (6)

parousiasi-vivlion-protovathmia (7)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1404 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 12:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.