Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 13:04

CD με τέσσερα ρεμπέτικα από τον Αγρινιώτη Θοδωρή Θεοδωρίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To πρώτο του και πολλά υποσχόμενο CD με τέσσερα ρεμπέτικα κυκλοφόρησε ο 19χρονος Αγρινιώτης Θοδωρής Θεοδωρίδης.

Το CD ηχογραφήθηκε στο studio «Γιάφκα» των εκδόσεων Ιαχώ. Περιέχει τέσσερις διασκευές από ρεμπέτικα τραγούδια

Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης ξεκίνησε να παίζει μουσική ζωντανά στο Αγρίνιο το 2011 και συμμετείχε σε συναυλίες σε μικρούς χώρους και μαγαζιά καθώς και σε σχολικές εκδηλώσεις.

Το καλοκαίρι του 2012 διοργάνωσε το 1ο Anti Inhumanity Festival του οποίου τα έσοδα προσφέρθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Εκείνο το καλοκαίρι με άλλους δημιούργησε την Asgaror Records, μία διοργανώτρια ομάδα για τις δράσεις τους.

Από το 2011 και μετά, μέχρι να φύγει από το Αγρίνιο για να εγκατασταθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπαιζε σε γνωστά κέντρα της πόλης και σε ρεμπετάδικα.

«Η ενασχόληση μου με το ρεμπέτικο έχει τις ρίζες της ουσιαστικά στα παιδικά μου χρόνια καθώς μεγάλωσα έχοντας ακούσματα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής που παίζει κιθάρα από πολύ μικρός και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από τα οποία προς το παρόν έχει ηχογραφήσει λίγα.

Πλέον σπουδάζει στο Ηράκλειο Κρήτης Ειδικό Αρμονίας, Πιάνο και Ιστορία και Μορφολογία της Μουσικής.
Τον δίσκο θα τον παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου σε χώρο στο Αγρίνιο όπου θα μπορεί οποιοσδήποτε να τον προμηθευτεί.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1128 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.