Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 19:08

Σεμινάρια tattoo φρυδιών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τη Σόνια Νικολάου, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια microblading τρίχα – τρίχα και φωτοσκίαση – extension βλεφαρίδες τρίχα -τρίχα 2d 3d 4d 5d 6d και τουφάκια στο Αγρίνιο από τη Σόνια Νικολάου. Το microblading φρυδιών είναι η πιο πρόσφατη τεχνική για τέλεια φρύδια. Σε αντίθετη με το tattoo που υπήρχαν παλιότερα, το microblading έχει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που είναι σαν να γεννήθηκες με αυτά τα φρύδια. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνική φρυδιών η οποία γίνεται με ένα στιλό-φτερό, που στην άκρη του μπαίνει μια μικρή φαλτσέτα που στην πραγματικότητα αποτελείται από πολλαπλές μικροσκοπικές βελόνες. Αυτό έχει την ιδιότητα να χαράζει επιδερμικά την προσομοίωση τριχούλας την οποία εμποτίζουμε με το χρώμα που έχουμε επιλέξει και όταν αυτό ολοκληρωθεί νομίζει κανείς ότι είναι η φυσική μας τρίχα πάνω στο δέρμα.

Τα σεμινάρια διαρκούν μερικές ώρες και απευθύνονται σε κοπέλες ανεξάρτητα από το αν έχουν πρότερες γνώσεις αισθητικής. Είναι η νέα μόδα παγκοσμίως καθώς οι γυναίκες κερδίζουν έναν τέλειο σχηματισμό φρυδιών με διάρκεια χρόνου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και απομένουν λίγες θέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6982 922750.

Διαβάστηκε 1863 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.