Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 20:03

Σειρά παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναβάθμιση της καθημερινότητας και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής στην πόλη και σε ολόκληρο τον Δήμο Αγρινίου επιχειρεί η Δημοτική Αρχή. Από χθες υπάλληλοι σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν τις παρεμβάσεις σε σημεία που έχριζαν άμεσης βελτίωσης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις και σε άλλους δημόσιους χώρους και δημοτικά κτίρια.

Από το πρωί της Παρασκευής, οι υπάλληλοι του Δήμου ξεκίνησαν την αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Αδελφών Πέτρουλα, παρότι πριν ένα μήνα είχε εκ νέου αναβαθμιστεί αλλά στο διάστημα αυτό μετατράπηκε και πάλι σε εστία μόλυνσης. Στο σημείο, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θύμιο Γρίβα, βάφτηκε το γήπεδο, τοποθετήθηκαν οι σχάρες που έλλειπαν, αντικαταστάθηκαν τα παγκάκια που ήταν κατεστραμμένα, ενώ οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με την ολοκληρωτική αποκατάσταση του γηπέδου (δημιουργία διαγραμμίσεων του γηπέδου κλπ). Παράλληλα, έτερο συνεργείο του Δήμου, αντικατέστησε τα παγκάκια στον αύλειο χώρο της Αγίας Τριάδας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Γρίβα, τα συνεργεία του Δήμου θα παρέμβουν στον πεζόδρομο – πλατεία Πανοπούλου (όπισθεν Ιπποκράτειου) ανακατασκευάζοντας και τοποθετώντας ότι είναι απαραίτητο, ώστε το σημείο να «ζωντανέψει» και να αποτελεί όαση για τους πολίτες και τους κατοίκους που το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων όμως και των κτιρίων δεν θα σταματήσουν εδώ. Έχει ήδη δρομολογηθεί το βάψιμο του Κοινοτικού Καταστήματος Ποταμούλας, του ιατρείου Σπολάιτας και του Κοινοτικού Καταστήματος Αγίας Παρασκευής.

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

paremvaseis7

paremvaseis6

paremvaseis 4

paremvaseis 3

paremvaseis 2

paremvaseis 1

paremvaseis 5

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1416 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.