Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 23:23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την «1η ανάβαση Θέρμου» την Κυριακή 24/9

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφασίστηκαν από την αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδηλασίας «1η Ανάβαση Θέρμου» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, έχει αποφασιστεί η σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 μέχρι 11.30 το πρωί στις επαρχιακές Οδούς:
– Θέρμου – Ναυπάκτου, από την 1+000 χ/θ (Δ.Κ. Θέρμου) έως την 10+800 χ/θ (Τ.Κ. Σιταραλώνων),
– Θέρμου – Πλατάνου, από την 1+100 χ/θ (διασταύρωση με Τ.Κ. Μάνδρας), έως την 3+400 χ/θ (διασταύρωση με Τ.Κ. Χρυσοβίτσας).

Επίσης έχει αποφασιστεί η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων από τις 08.30 μέχρι τις 11.30 στις δημοτικές οδούς του Δήμου Θέρμου: Χαριλάου Τρικούπη, Κοσμά Αιτωλού και Τάκη Αραπογιάννη με την σταδιακή εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων να γίνεται από τις 10.00 μέχρι τις 11.30 μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και διακοπή της κυκλοφορίας) δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 το πρωί.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η εκτέλεση της απόφασης έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Διαβάστηκε 871 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.