Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 20:54

Παναιτωλικός: Καλύτερος αλλά ηττημένος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή του παιχνιδιού, είχε τις φάσεις αλλά η Ξάνθη την ουσία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Χάβου έκαναν ένα καλό παιχνίδι αλλά πλήρωσαν και τις δυο τους αδράνειες στο παιχνίδι, με του γηπεδούχους να σκοράρουν στις δυο πρώτες ευκαιρίες που έκαναν στην αναμέτρηση.

Πολύ καλό παιχνίδι για τον Παναιτωλικό έκανε ο Μάζουρεκ, ενώ ο νεαρός Παρράς έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-0

1-0 (27' Κάστρο) 2-0 (60' Τριάδης)

Τα καναρίνια μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να φτιάξουν ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 6 λεπτό ο Ροντρίγκες από κοντά αστόχησε χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Τα καναρίνια ήταν καλύτερα αλλά στην μοναδική ευκαιρία που έκανε η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο ήρθε το γκολ. Οι κυανοκίτρινοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χάνοντας νέα τεράστια ευκαιρία με τον Μαρκόβκι. Το γκολ όμως δεν ήρθε και κόντρα στην ροη του αγώνα οι παίκτες του Χάβου πήγαν στα αποδυτήρια χάνοντας 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησε και έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Ότι δεν έκαναν όμως οι παίκτες του Χάβου το έκανε ξανά η Ξάνθη και στην δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι στο 60 λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ. Κάπου εκεί το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει, με τα καναρίνια να προσπαθούν να πετύχουν ένα γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Οι καλύτερες φάσεις 

1’ Έναρξη στο παιχνίδι

6΄ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Σέντρα του Πάουλο από αριστερά, κεφαλιά του Ροντρίγκες, λίγο πάνω από τα δοκάρια

10' Σέντρα από αριστερά, ο Λισγάρας κάνει στραβοκλωτσιά προς τα πίσω και μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς

21' Αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Φάρλεϊ ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους δίνει αριστερά στον αμαρκάριστο Μαρκόβσκι, αυτός πλασάρει στην εστία, αλλά το τέρμα δεν μετράει, αφού ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος

24’ Φάουλ του Λουσέρο με γέμισμα στην περιοχή, ο Μαρκόβσκι κάνει τάκλιν για να διώξει και παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία του, κόρνερ

27’ 1-0 ΓΚΟΛ Η ΞΑΝΘΗ! Τακουνάκι του Τριάδη, ο Μπαξεβανίδης αποφεύγει έναν παίκτη, κάνει σέντρα και ο Κάστρο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

36’ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Κάθετη στον Μαρκόβσκι, ο οποίος φεύγει στην πλάτη της άμυνας, ο Σβάρνας τον πιέζει και τον αναγκάζει να χάσει την ισορροπία του στο σουτ, κόντρα και κόρνερ

42’ Νέα ευκαιρία για τον Μαρκόβσκι, πιάνει κεφαλιά σε σέντρα από αριστερά, αλλά ο Ζίβκοβιτς αποκρούει ενστικτωδώς με το πόδι. Η φάση δεν μετράει λόγω οφσάιντ που καταλογίζεται (λανθασμένα) στον Σέρβο επιθετικό

45’ Τέλος Α μέρους

46’ Εναρξη Β μέρους

49’ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Κλέσιο δίνει στον Μάσουρεκ που κάνει κίνηση στην περιοχή από δεξιά, αλλά το σουτ του Αργεντινού φεύγει έξω

53’ Ο Μάσουρεκ κάνει την πάσα στον Μαρκόβσκι, ο Ζίβκοβιτς μπλοκάρει προ του Σέρβου επιθετικού που είχε έτοιμο γκολ!

60’ ΓΚΟΛ Η ΞΑΝΘΗ! Φανταστική μπαλιά του Λουσέρο στον Ρότσε, αυτός χάνει το κοντρόλ στην περιοχή, αλλά καταφέρνει να βγάλει μία παράλληλη μπαλιά στον Τριάδη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι κάνει το 2-0

67’ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μάσουρεκ εκτελεί φάουλ με το δεξί από το ημικύκλιο της περιοχής και δεξιά, ο Ζίβκοβιτς πέφτει στην κλειστή γωνία του και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

74' Σουτ του Ρότσε έξω από την περιοχή, αρκετά άουτ

85’ Εκτέλεση φάουλ του Μάσουρεκ, η μπάλα πάνω στο τείχος, στην επαναφορά ο Ροντρίγκες πιάνει ένα βολέ, άουτ

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά, Καμαρά, Μεχία (58' Ντε Λούκας), Λουσέρο, Τριάδης (83' Κίκε), Κάστρο (69' Μπρίτο), Ρότσε.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Κλέσιο (70' Χαντάκιας), Ροντρίγκες, Μίχαϊ, Τσοκάνης, Μπράβο, Πάουλο (61' Ρότσα), Φάρλεϊ (65' Βασιλούδης), Μάσουρεκ, Πάρρας, Μαρκόβσκι.
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Πανσερραϊκός 3 (2-0)
2. Ξάνθη 3 (2-0)
3. Παναιτωλικός 0 (0-2)
4. Εργοτέλης 0 (0-2)
Η δεύτερη αγωνιστική:
Εργοτέλης-Ξάνθη

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός

 

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 1471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.