Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:36 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:27

Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας: Πρόσκληση Συμμετοχής στην «NOSTOS 2017» (Παρ 13 - Δευ 16 Οκτωβρίου 2017, Ναύπακτος)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων και προϊόντων, συμμετέχει και στηρίζει την «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που θα λάβει χώρα από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο.

H «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό  είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκειά της οι επαγγελματίες του τουρισμού και των αγροδιατροφικών προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η NOSTOS EXPO 2017 προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους, στην τοπική αλλά και στη διεθνή αγορά, μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει και μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

Οι εκθέτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες “Ηosted Βuyers” από το εξωτερικό, στις οποίες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και την περιοχή τους με στόχο τη συμφωνία τουριστικών πακέτων.

Όλοι οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους ή την επιχείρηση τους στην «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016, στην κα. Έμυ Παπαδούλα Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονισμού Nostos Expo-Forum καλώντας στο Τηλ: (+30) 26340 – 38116  ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 2493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.