Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:24 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 17:47

«Όμορφα ερείπια» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από το vivlio-life, και τις εκδόσεις Πατάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΕΙΠΙΑ», Συγγραφέας: ΤΖΕΣ ΓΟΥΟΛΤΕΡ, Μετάφραση: ΧΙΛΝΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

Σε μια βραχώδη γωνιά της ιταλικής ακτογραμμής, κάπου το 1962, ένας ονειροπόλος νεαρός ξενοδόχος κοιτάζει στα ανοιχτά και διακρίνει μέσα σε μια βάρκα που πλησιάζει στην ακτή μια μυστηριώδη γυναίκα. Έτσι ξεκινάει η ιστορία αυτού του μυθιστορήματος, που κερδίζει από την πρώτη στιγμή τον αναγνώστη με έναν συνδυασμό τρυφερότητας και μιας εντυπωσιακής πλοκής με αλλεπάλληλες ανατροπές. Από τα πολυτελή σκηνικά της Κλεοπάτρας στην αντεργκράουντ σκηνή του Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου του Εδιμβούργου και τα σημερινά στούντιο του Χόλλυγουντ, παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός συνόλου αξέχαστων ηρώων, καθώς κυνηγούν τα απίθανα όνειρά τους αρμενίζοντας στις ταραχώδεις θάλασσες της ζωής τους.

Ο Αμερικανός Τζες Γουόλτερ (γενν. 1965) είναι συγγραφέας έξι μυθιστορημάτων, μεταξύ των οποίων τα The Financial Lives of the Poets, Τhe Zero και το τιμημένο με το βραβείο Έντγκαρ Citizen Vince, καθώς και της συλλογής διηγημάτων We Live in Water. Τα Όμορφα ερείπια κυκλοφόρησαν το 2012, έγιναν νούμερο 1 μπεστ σέλερ των New York Times και μεταφράζονται σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Αρθρογραφεί στις εφημερίδες New York Times, Washington Post και Boston Globe. Ο Γουόλτερ ζει με την οικογένειά του στο Σποκάν της Ουάσινγκτον.

«Με τα Όμορφα ερείπια, το αριστούργημά του, ο Τζες Γουόλτερ μάς ταξιδεύει από τη μια ήπειρο στην άλλη, διασχίζοντας πολλές δεκαετίες. Ένα αριστοτεχνικά γραμμένο μυθιστόρημα, με καρδιά και φλεγόμενο πάθος, μεγάλα όνειρα, χαμένες αγάπες, βαθιές νοσταλγίες, ένα βιβλίο στα όρια της τελειότητας». David Daley, Salon

«Ένας παράτολμος άθλος εντυπωσιακής αφηγηματικής μαεστρίας… Το βιβλίο ξεκινάει με μια δραματική, ρομαντική εισαγωγή, για να εξελιχθεί σ’ ένα εντυπωσιακό πνευματώδες μυθιστόρημα κοινωνικής κριτικής, το οποίο αναστατώνει την καρδιά, ενώ συγχρόνως ανακουφίζει από τον πανανθρώπινο πόνο, που είναι η κινητήρια δύναμη αυτού του σύνθετου κειμένου που αλλάζει διαρκώς άξονα… Θα το λατρέψετε αυτό το βιβλίο».
Helen Schulman, New York Times Book Review

Διαβάστηκε 3152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.