Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 23:12

Το γήπεδο του Παναιτωλικού απο ψηλά !!! (Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αδιαμφισβήτητα η πόλις του Αγρινίου απέκτησε ενα στολίδι που την κοσμεί. Αν λάβουμε υπ'οψιν και την γενικότερη άποψη για την ομάδα του Παναιτωλικού όπως διατυπώνεται απο τους φίλους του ποδοσφαίρου ανα την Ελλάδα, τότε σίγουρα έχουμε ένα ακόμη λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι ώς Αγρινιώτες.

Τώρα για αυτούς που αναρωτιούνται πως φαίνεται το γήπεδο απο ψηλά, παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες ώστε να αποκτήσουν άποψη.

Οι φωτογραφίες μας παραχωρήθησαν απο τα μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου: Γεώργο Καρδαρά, Πάνο Σιόντη, Ανδρέα Κουτσοθανάση και του Κων/νου Σαμψών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

gipedo panaitolikoy 001

gipedo panaitolikoy 002

gipedo panaitolikoy 003

gipedo panaitolikoy 004

gipedo panaitolikoy 006

 Και μερικές φωτογραφίες πριν την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης σκεπάστρου στο πέταλο.

gipedo panaitolikoy 101

gipedo panaitolikoy 102

gipedo panaitolikoy 103

gipedo panaitolikoy 104

gipedo panaitolikoy 105

 Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http:\\AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 26683 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 19:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr