Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:12 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 13:47

Αγρίνιο: Νέες χρηματικές δωρεές στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δωρεές ύψους 535 ευρώ έκαναν στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η θεατρική ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ» και οι μαθητές τους 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου μετά από θεατρικές παραστάσεις που έκαναν. Ο Οργανισμός εξέδωσε ευχαριστήριες ανακοινώσεις, οι οποίες έχουν ως εξής:

«Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα τη Θεατρική Ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ» για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 134,80 ευρώ, από την θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Μποστ , που πραγματοποιήθηκε στις 17/06/2017″.

«Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους μαθητές του 3ο Γενικού Λυκείου Αγρινίου, το σύλλογο γονέων – κηδεμόνων και διδασκόντων και τους υπεύθυνους καθηγητές του σχολείου: Δημοβασίλη Βενετία, Σωτηριάδα Σαλώμη, Λύγδα Χρήστο και Τζωρτζοπούλου Φιόρα για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 400 ευρώ, από την θεατρική παράσταση «Καβγάδες στη Κιότζα» του Κάρλο Γκολντόνι, που πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του σχολείου στις 05/05/2017″.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.