Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 09:48

«Εκλογή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή στο Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τη λήξη των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής προέβει την παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τις επιχειρήσεις – μέλη των τριών νομών της Περιφέρειας που συμμετέχουν στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη καθώς και τα αντίστοιχα Επιμελητήρια για την ομόφωνη εκλογή μου ως τακτικό μέλος του Δ.Σ..

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν η Περιφέρεια, οι Δήμοι, οι Συνεταιρισμοί, οι Επιχειρήσεις, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα Ερευνητικά Κέντρα και βεβαίως τα Επιμελητήρια, οι οποίοι συμπράττουν και συνεργάζονται με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των αγροδιατροφικών προϊόντων, την προβολή και προώθησή τους στις αγορές καθώς και την παροχή υπηρεσιών τεκμηρίωσης, υποστήριξης και προώθησης.

Διαβάστηκε 1469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.