Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:24 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:20

Στο Αγρίνιο ο Παλαιολόγος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στα παλιά του λημέρια έχει αυτές τις μέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Σάκης Παλαιολόγος. Ο αγαπημένος παίκτης της ομάδας αλλά και των φιλάθλων του Παναιτωλικού που αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με τον Τίτορμο στο στήθος και συνέδεσε το όνομά του με το αλησμόνητο μπαράζ της Νέας Σμύρνης όπου και είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ κόντρα στη Ρόδο, είναι αυτές τις μέρες στην πόλη μας ως μέλος της ομάδας της Χαλκίδας που συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων και ξεκινάει σήμερα 28/6.

Μαζί του βρίσκεται και το… φιλαράκι του (και συνέταιρος του σε γνωστή αλυσίδα καφέ στη Χαλκίδα) Χρήστος Πατσατζόγλου, που είναι και ο προπονητής της ομάδας.

Ο Παλαιολόγος θα βρίσκεται στο Αγρίνιο έως την Παρασκευή όπου και τελειώνει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος έχοντας την ευκαιρία να τα πει τόσο με τους ιθύνοντες της ομάδας όσο και με τον κόσμο, μιας και η αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη και παντοτινή τόσο για την προσφορά του στην ομάδα όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα στα χρόνια που υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.