Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  9:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 19:27

Superleague: Ηρακλής στη Β’ και κλήρωση στις 13

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας και με ψήφους 13-2 ο Ηρακλής τοποθετήθηκε στην τελευταία θέση, λόγω μη αδειοδότησης. Ο «Γηραιός» έχει δικαίωμα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου θα καταθέσει προσφυγή, υποστηρίζοντας πως η ποινή που του επιβλήθηκε και αφορά όσες ομάδες δεν παίρνουν άδεια, δεν έχει συμπεριληφθεί ούτε στον ΚΑΠ, ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε στον κανονισμό αδειοδότησης. Οπότε η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει…

Με ψήφους 13-2 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός είπαν όχι) αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η πρόταση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη για την κεντρική χορηγία. Θα δοθεί 1.000.000 ευρώ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αν και η χορηγία δεν υλοποιήθηκε, ενώ η συμφωνία είναι και για τα επόμενα δύο χρόνια, με 2.500.000 ευρώ για καθένα απ’ αυτά.

Τέλος, στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Super League για την σεζόν 2017-2018 στα γραφεία της Λίγκας.

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1316 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.