Τρίτη, 7η Μαίου 2024  11:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 17:24

Ρίζες: Όταν οι χορευτές …»πετάνε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Οι Ρίζες» πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία αλλά και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου – υπήρξε το αδιαχώρητο- τη γιορτή λήξης των μαθημάτων 2017 με τίτλο «Σηκώστε να χορέψουμε» το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στο προαύλιο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Τα Χορευτικά τμήματα, μικρών και μεγάλων, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για την επιτυχία της εκδήλωσης και ικανοποίησαν τους δασκάλους τους, Κωνσταντίνα και Χρήστο Καμμένο, Μάρια Φώλου, Ιωάννα Καλαντζή και Σπύρο Καμμένο.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό σχήμα, «της Γης ανάσα – φίλοι του συλλόγου». Στο κλαρίνο Νέι Καβάλι, τραγούδι ο Γιάννης Μπαλαφούτης, στο Λαούτο κιθάρα και τραγούδι ο Λύσανδρος Παναγόπουλος, στα παραδοσιακά κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος, στο βιολί ο Αλέξανδρος Γαλάνης και στην κιθάρα ο Διογένης Οικονόμου.

Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

3

unnamed (1)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1183 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.