Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:39 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 22:00

Live o Mickey Pantelous στο "THE WALL" (Σαβ 10/6/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτό το Σάββατο 10/06/2017, το εναλλακτικό καφέ μπαρ THE WALL συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις και υποδέχεται τον πολυτάλαντο, εξαιρετικά προικισμένο μουσικό και τραγουδοποιό με έντονο παρελθόν στο μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική,  Mickey Pantelous,  ο οποίος θα μας παρασύρει στο δικό του Boogie με μεγάλες δόσεις από Rock ’n roll attitude, αυξομειώνοντας το γκάζι ανάλογα με τη διάθεση και τις αφορμές που παρουσιάζονται από την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Albert Flipout. 

H “Dr. Albert Flipout’s one CAN band” το one man band project (άνθρωπος ορχήστρα) δημιούργημα του Blues, rock, Avant-garde μουσικού Mickey Pantelous έχει κυκλοφορήσει τρία album. Το Can’t find my pills” του 2010 και το “North of Africa” του 2013 με το δεύτερο να του ανοίγει τις πόρτες για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι “Dr. Feelgood”.  Το 2017 κυκλοφόρησε, αυτή τη φορά και σε βυνίλιο, το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο “Don’t you call my Name”.

Το στυλ και ο ήχος του Mickey είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τη σύγχρονη διεθνή σκηνή των one-man bands, ειδικά με τον τομέα αυτών που παίζουν σε πιο πρωτόγονο blues - rock’n’roll ύφος, όπως ο Dollar Bill, o Tongue Tied Twin, o Mr. Ochio, και οι Birds Are Alive. 

Ο Dr. Albert Flipout η Jess και ο Mickey Pantelous είναι η “Dr. Albert Flipout’s one CAN Band”. Το μικρότερο συγκρότημα με το μεγαλύτερο όνομα... Αν θέλετε να τους δείτε ζωντανά σίγουρα πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις για ένα ξεχωριστό show ηλεκτρικού καμπαρέ πανκ μπλουζ δυναμίτη από τους καλύτερους εγχώριους αντιπροσώπους του είδους…. 

 

THE WALL

Μεσολογγίου & Δημάρχου Παπαιωάννου, 

Αγρίνιο

Τηλ. κρατήσεων : 6972561674

Έναρξη 21:00

Επιβάρυνση 2€ στο πρώτο ποτό!

Διαβάστηκε 1941 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.